Kirjautuminen My Kasperskyyn Google-, Facebook- tai Apple-tililläsi

Sinulla voi olla mahdollisuus kirjautua nopeasti My Kasperskyyn Google-, Facebook- tai Apple-tililläsi.

Pikasisäänkirjautumisen saatavuus riippuu alueestasi. Lisätietoja Venäjän rajoituksista on tässä artikkelissa (saatavilla vain englanniksi ja venäjäksi).

Kirjautuminen ensimmäisellä kerralla

Kirjautuminen My Kasperskyyn ensimmäistä kertaa olemassa olevalla Google-, Facebook- tai Apple-tilillä:

1. Valitse Kirjaudu My Kasperskyyn -ikkunassa valtuutustapa ja napauta vastaavaa painiketta.
  2. Valitse alue ja kieli. Tämä vaikuttaa maksutapoihin ja joidenkin My Kaspersky -tilin sovellusten saatavuuteen.
  3. Valitse Suostun antamaan Kasperskylle sähköpostiosoitteeni, jotta voin vastaanottaa henkilökohtaisia markkinointitarjouksia valintaruutu. Tämä vaihe on valinnainen.
  4. Napauta Jatka.

Kaspersky-sovellus kirjaa sinut My Kaspersky-tilille.

Kirjautuminen jatkossa

Jos olet jo aiemmin käyttänyt Google-, Facebook- tai Apple-tiliäsi kirjautumiseen My Kasperskyyn, napauta vastaavaa painiketta ja seuraa ohjeita.

Kaspersky-sovellus kirjaa sinut My Kaspersky-tilille.